In BelgiŽ
Internationaal/Roaming
Ausland

Goed nieuws! Sinds 30.04.2016 dalen de roaming tarieven in Europa dank zij de nieuwe Europese wetgeving. Het gebruik van uw gsm in Europa wordt dus goedkoper en u zal nu ook uw bundels kunnen gebruiken in Europa. Het goede nieuws stopt hier niet, alle bundels die vanaf 30.03.2016 aangekocht worden zullen reeds over de nieuwe prijzen beschikken. Voor meer info klik hier.

Internationaal/Roaming

Internationaal

Uw tarief wanneer u vanuit België naar het buitenland belt of SMS of MMS wilt verzenden. Bij de internationale prijslijst is de landenlijst met de verschillende zones gevoegd hier

Bellen naar het buitenland
Zone 2€ 0,99/min.
Zone 3€ 1,49/min.
Zone 1€ 0,49/min.

Alle vermelde prijzen zijn in euro per minuut en inclusief BTW. Alle prijzen gelden uitsluitend voor internationale oproepen, met uitzondering van speciale nummers en diensten van andere aanbieders. Na de eerste minuut betaal je per seconde, zonder verbindingskosten.

Verzenden van SMS naar het buitenland
Naar buitenlandse mobiele netwerken€ 0,25/SMS
Verzenden van MMS naar het buitenland
Naar buitenlandse mobiele netwerken€ 0,25/MMS

Roaming

Uw tarief wanneer u in het buitenland wilt bellen of SMS en MMS wilt verzenden. De lijst van de landen is de prijslijst gevoegd hier

Binnenkomende gesprekken in het buitenland
In de rest van de wereldvanaf Ä 1,20/min.
In TunesiŽ
Ä 1,60/min.
In EU-landenÄ 0,0131/min.
In VS/CanadaÄ 0,65/min.

Alle vermelde prijzen zijn in euro per minuut en inclusief BTW. Binnen de EU worden ontvangen oproepen aangerekend per seconde. Oproepen ontvangen in zone VS/Canada, Wereld 1, Wereld 2, TunesiŽ worden per minuut aangerekend.

Uitgaande gesprekken in het buitenland naar een vast netwerk/mobiel netwerk
Vanuit EU-landen naar VS/Canada€ 0,90/min.
Vanuit EU-landen naar de rest van de wereldvanaf € 1,80/min.
Vanuit VS/Canada naar EU-landen€ 0,90/min.
Vanuit VS/Canada naar de rest van de wereldvamaf € 1,80/min.
Vanuit de rest van de wereld naar EU-landen en naar VS/Canadavanaf € 1,80/min.
Vanuit de rest van de wereld naar de rest van de wereldvanaf € 1,80/min.
Vanuit Tunesië
€ 4,30/min.
Vanuit EU-landen naar EU-landen€ 0,19/min.

Alle vermelde prijzen zijn in euro per minuut en inclusief BTW. Uitgaande gesprekken vanuit een EU-land naar en EU-land worden aangerekend per seconde na de eerste 30 seconden. Roaminggesprekken in Zone VS/Canada, Wereld 1, Wereld 2, TunesiŽ worden per minuut aangerekend.

Verzending van SMS in het buitenland
SMS uit EU-landen en VS/Canada naar de rest van de wereld€ 0,39/SMS
SMS uit de rest van de wereld naar de rest van de wereld€ 0,39/SMS
SMS uit Tunesië
€ 0,70/SMS
Ontvangen SMS in het buitenland€ 0,00/SMS
SMS uit EU-landen naar EU-landen€ 0,0692/SMS
Verzenden van MMS uit het buitenland
MMS uit de rest van de wereld€ 0,25/MMS
MMS uit EU-landen€ 0,25/MMS

Deze tarieven zijn indicatief en kunnen gewijzigd worden. Telenet Group BVBA kan niet garant staan voor het netwerk van haar roamingpartners in het buitenland en de functionaliteiten ervan.

Internet/Roaming

Internetaansluitingen in het buitenland
Advantage Netwerken€ 3,50/MB
Naar andere netwerken (inclusief Tunesië)
€ 10,00/MB
Vanuit EU-landen€ 0,24/MB

Prijs per MB, afrekening afhankelijk van de operator.

Belangrijke opmerking! In het buitenland moet u het 'Advantage'-netwerk manueel selecteren als dit niet automatisch op het display van uw gsm verschijnt. Anders kunt u niet van de voordelige tarieven genieten. Andere informatie om een netwerk in het buitenland te kunnen kiezen, vindt u in de gebruiksaanwijzing van uw gsm. Meer informatie over de tarieven voor internetaansluitingen in het buitenland vindt u hier.

Mijn ALDI TALK
Service Personnel
Klantendienst
ALDI TALK App

Juridische informatie
 
 

Info en voorwaarden: Alle MEDIONmobile tarieven zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group BVBA, zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik en zijn enkel van toepassing voor nationaal gebruik, speciale nummers en diensten van derde partijen uitgezonderd. Je kan gebruik maken van diensten van derde partijen, maar dit verbruik zal je worden aangerekend bovenop je eventuele bundels. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207, ...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, kan je naar de website www.alditalk.be surfen of bel je naar 1976 via MEDIONmobile (0,13 EUR per minuut) of naar +32 2 200 62 00 via om het even welk ander netwerk (extra kosten indien je uit het buitenland belt). Alle prijzen die worden vermeld, zijn in euro opgegeven en zijn inclusief de momenteel geldende btw. De bundels zijn enkel geldig in België gedurende een periode van 30 dagen na de activering en sijn geen automatische verlenging.

* Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod:
Om je optimale gebruiksvoorwaarden te kunnen garanderen, zijn onze onbeperkte aanbiedingen exclusief voorbehouden voor een normaal persoonlijk en privégebruik. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Slechts in geval van fraude (zoals commercieel gebruik van het contract, in het bijzonder voor call center of simbox doeleinden, en/of het ter beschikking stellen aan derden), oneerlijk gebruik of, meer algemeen, een gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat mag worden verwacht van een klant die een contract voor mobiele telefonie afsluit (zoals in het bijzonder het gebruik van de gsm als babyfoon) wordt dit niet gerespecteerd. Je gebruik zal bijvoorbeeld in volgende gevallen als frauduleus beschouwd worden:
- Je belt regelmatig meer dan 6 uur per dag en/of 30 uur per week;
- Je belt regelmatig meer dan 3 uur ononderbroken en/of met gesprekken die meteen na onderbreking hervat worden;
- Je verstuurt meer dan 350 sms'en per dag en/of 10.000 sms'en per maand;
- Je gebruikt meer dan 6 GB per maand in België.
In elk van deze gevallen behoudt Telenet Group BVBA zich het recht voor om het leveren van diensten te beperken of je contract op te schorten en/of te beëindigen.

De leverancier van de mobiele telefoniedienst is Telenet Group BVBA. ALDI en MEDION handelen in naam en voor rekening van Telenet Group BVBA.